Kursinformation

 

BARNDANS/10-dans

Olika danser både i par eller en och en, anpassade för yngre. Under kursen lägger vi stor vikt vid musik, rytm och koordination. En perfekt start för att lära sig dansa.

        


PARDANS/10-dans

Indelas i latinamerikanska danser och standard danser, där de latinamerikanska danserna är Samba, Cha Cha, Rumba, Pasodoble, Jive och Standarddanserna är Vals, Tango, Wienervals, Slowfox, Quickstep.

Nybörjare barn/ungdom - Här lär ni er grunderna i Cha Cha, Jive, Vals och Quickstep. Man dansar i par och en och en, du behöver inte ha en partner när du kommer.

Nybörjare vuxna - Här lär man sig grunderna plus lite till i Cha Cha, Jive, Rumba, Foxtrot, Tango och Quickstep.

Fortsättning/Rekryteringsgrupp (barn, ungdom) - Fortsättningsgrupp för de som gått nybörjarkurs och vill lära sig fler danser, mer teknik och kunna ställa upp i danstävlingar.

Fortsättningsgrupp (vuxna) - Fortsättningsgrupp för de, som gått nybörjarkurs och vill lära sig fler danser och fler steg.

Rekryteringsgrupp (vuxna) - Kombinera kursen med fortsättningsgruppen. Vi kommer att gå igenom mer teknik, och vi kommer att göra er redo att ställa upp i danstävlingar.

Tävlingsgrupp - par som tävlar I B-klass eller A-klass i 10-dans.                        

 


BRUDVALS

Anmäl dig till "Intensivkurs i brudvals"  eller ta privatlektioner när det passar er, där ni lär er en wienervals med det lilla extra som får bröllopet att bli magiskt. 


Pro-Am

Dansa med ett proffs (för mer info klicka här)                    

 

 

Våra sponsorer och samarbeten